Monday, March 4, 2019

sell montana to canada for 1 trillion dollars

Montana welcome sign by Sebastian Bergmann CC BY-NC 2.0

Tots hem escoltat la brasa de Donald Trump sobre la necessitat de la construcció d'un mur a la frontera amb Mèxic per impedir l'entrada d'immigrants. El motiu ... bé, tots el coneixem i no tinc ganes de què em desembarquin els trolls per donar-nos també aquí la brasa.

Que sigui als USA, als països europeus o a Austràlia, entre la llista de motius que poden donar aquells que s'oposen als immigrants, em sembla clar que no està el de la manca d'espai per acollir-los.

A menys, clar, que tinguem en compte la passió d'alguns progressistes per integrar-los a les ciutats d'on han hagut de fugir els indígenes que no disposaven del poder adquisitiu necessari per a viure-hi, hi ha suficient espai a Espanya i a Europa per acollir-los, com vam veure en un article publicat recentment en aquest blog (1).

També és el cas dels USA on, una divertida iniciativa proposava recentment a twitter la venda de l'estat de Montana al Canadà per 1 bilió de dòlars (2), a fi d'eixugar el deute i traure's del damunt un estat 10 vegades més gran que Catalunya però amb una població de poc més d'un milió d'habitants ... on no hi ha gran cosa!

Havent-me emocionat amb la bellesa dels exteriors de dos films de Robert Redford: A River Runs Through It i The Horse Whisperer, he de dir que se m'acudeixen molts altres llocs a posar en venda abans que els paisatges idíl·lics d'aquest estat. Però et mentiria si et digués que no vaig caure mort de riure llegint els tweets que la gent havia anat deixant i que pots trobar publicats a les pàgines de boredpanda.com (cf. 2)

A River Runs Through It Trailer, Youtube, 25.10.2014

  1. Política territorial - de què estem parlant?, publicat en aquest blog el 19.02.2019
  2. A Petition To Sell Montana To Canada For 1 Trillion Dollars Is Gaining Attention With Hilarious Comments, boredpanda.com, 14.02.2018 ||

No comments: