Sunday, May 5, 2019

fox news - venezuela, ras i curt

Periodista Anya Parampil denuncia estrategia de EE.UU sobre Venezuela en FOX NEWS,
Youtube, 02.05.2019
Veus el vídeo de l'entrevista que Tucker Carlson va fer-li a Anya Parampil a Fox News el passat 1r de maig i, sabent que Anya havia treballat com a corresponsal a Washington DC per RT (Russia Today) i que ho va deixar per treballar com a freelance al Max Blumenthal's Grayzone project, et dius que potser no està parlant amb objectivitat.

Després et passes per Así va España: Aplaudiendo un golpe de estado, et llegeixes els tweets, i potser que ja ho tens més clar. Una altra cosa, clar, és considerar si Maduro és un imbècil. Però, si ho penses fredament, arribes a la conclusió que no és l'únic imbècil al planeta que dirigeix un país. I que els imbècils que dirigeixen altres països ni obren els telenotícies ni els USA els amenacen amb l'embargament o amb la invasió.

En tot cas aquesta entrevista dona una altra visió sobre el conflicte. I crec que el fet que s'hagi fet a una de les cadenes més conservadores dels USA ens hauria de fer reflexionar sobre les televisions que tenim a Europa. A partir d'aquí, cadascú és lliure de pensar com vulgui.

No comments: