Thursday, May 30, 2019

lausanne (ch): street art


L'any passat vaig publicar un article sobre Street Art a Lausanne (1) i avui m'agradaria compartir amb tu quelcom que feia temps que tenia moltes ganes de fotografiar.

No és la millor obra d'art de carrer que he vist a la vila, però he trobat senzillament genial el tema que l'autor va escollir per decorar una caixa de connexions elèctriques que es troba a l'esquerra d'un estudi de fotografia (2). Pots creure'm si et dic que no li fan justícia ni les imatges exposades a la pàgina web, ni les que hi havia exposades en el moment en què vaig prendre la fotografia.

Solament he anat a l'estudi un parell de vegades, quan et podies fer la foto del passaport sense passar obligatòriament per un Photomaton (3). Però més enllà del fet que Roberto Ackermann és un fotògraf excel·lent, m'ha agradat molt la seva manera de treballar, el resultat de la seva feina (tot i no poder fer miracles!), la seva simpatia, la seva enorme modèstia, el seu respecte i el seu compromís polític amb la Licra (4), que no amaga ni al seu perfil a LinkedIn (5).


  1. Lausanne (CH): Street Art, publicat en aquest blog el 01.07.2018
  2. Photo Tornow: Home Page, Facebook
  3. Wikipedia: Photomaton 
  4. Ligue internationale contre le racisme et l’antisémitisme: Home Page
  5. Roberto Ackermann: LinkedIn

No comments: