Saturday, August 3, 2019

beth hart - i'd rather go blind

RocKwizTV: Beth Hart-I'd Rather Go Blind, Youtube, 21.09.2014

Aquesta és la segona entrada que publico enguany sobre Beth Hart, una cantant de Los Angeles amb una de les veus més increïbles que mai no he sentit.

Potser vas tenir l'oportunitat de veure-la al 50 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona el passat 07 novembre del 2018. Demà diumenge actuarà a Augusta Raurica, molt a prop de Basel. No et dic d'anar-hi perquè, deixant de banda la distància, les entrades fa mesos que s'han exhaurit. He vist però que encara en queden algunes pels concerts del Théâtre du Léman (Genève, 02.12.2019) i de la Volkshaus (Zürich, 04.12.2019).

Al vídeo que avui m'agradaria compartir amb tu, Beth Hart interpreta un tema d'Ellington Jordan que Etta James va popularitzar arreu del món: Alfonso Cardenal va descriure la història d'aquest tema a un interessant article a la pàgina web de Cadena SER.

Beth Hart va interpretar aquest tema amb el seu guitarrista Jon Nichols i la banda d'una emissió de la TV publica australiana SBS One: RocKwiz, al Bluesfest Special del 23 de juny del 2014.

No comments: