Sunday, August 4, 2019

lebanon like never seen before

Rami Rizk: Lebanon like never seen before, boredpanda.com, 01.2019

Quan pensem en l'Orient Mitjà, sovint ho fem amb una severa juxtaposició entre l'obscenitat de la riquesa de les monarquies del Golf i la dura brutalitat dels conflictes i la guerra que assolen des de fa massa anys aquesta regió. Gairebé mai trobem als telenotícies la bellesa de la natura dels països de la regió.

Avui m'agradaria compartir amb tu una sèrie de fotografies impressionants que boredpanda.com va publicar el gener d'enguany: Overshadowed By The Syrian War, Lebanon’s Beauty Is Revealed In 50 Breathtaking Photos.

El seu autor és un fotògraf de 29 anys, Rami Rizk [Instagram] [Facebook], i les imatges corresponen a una mostra realitzada en 2018. Lebanon like never seen before, on ens presenta la bellesa dels paisatges del seu país, els seus boscos repartits per les muntanyes i les valls, ciutats on cohabiten diferents confessions religioses i un llegat històric impressionant.

Rami Rizk: Lebanon like never seen before, boredpanda.com, 01.2019

Just per acabar, m'agradaria proposar-te de veure aquest vídeo de promoció turística realitzat en desembre del 2015. Si, ja sé que, com a les imatges de l'exposició precedent, tampoc veuràs ni el dolor ni la misèria dels camps de refugiats del Líban. Però ja tenim els telenotícies per això. Els mateixos telenotícies que no parlen gaire dels centres d'internament d'estrangers dels diferents països de la Unió Europea.

Two Wheels Across: Rise Above Lebanon, Youtube, 05.02.2016
Aconsellat veure el vídeo en alta definició al teu ordinador!
  1. Punxa la icona Youtube per obrir aquesta pàgina
  2. Ara punxa l'engranatge i selecciona la qualitat (1080p està força bé)
  3. Punxa el quadrat que tens més a la dreta per veure el vídeo en full screen,

No comments: