Tuesday, December 29, 2020

el covid-19 al taulí de sabadell


Durant el matí del passat 25 d'abril del 2020, el COVID-19 va acabar amb la vida del meu sogre a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Pots imaginar-te doncs l'emoció que em va provocar veure aquest trailer d'una sèrie: Vitals que es va gravar entre març i juny del 2020 al Hospital Parc Taulí de Sabadell i que, pel que he llegit, retrata la ferocitat pero també la humanitat de la primera onada de la pandèmia i els seus efectes tant en pacients com en el personal sanitari.

La sèrie consta de tres episodis de 50 minuts. Ha estat dirigida per Fèlix Colomer (Sabadell, 1993) i produïda per El Terrat i Forest Film Studios per HBO Europe.

La sèrie completa s'estrena el pròxim 7 de febrer als territoris d'HBO Europe .


Perquè darrere de les xifres que ens donen al telenotícies hi ha persones que tenen un nom, han lluitat per sobreviure i no han pogut guanyar el combat. I darrere d'aquestes persones hi ha parelles, famílies, amics i coneguts. I perquè al davant d'aquest combat hi ha professionals que es juguen la pell cada dia. Professionals que tenen sentiments, una vida, parelles, famílies, amics i coneguts. També hi ha els científics que els donen les armes necessàries per fer front a aquest combat.

No comments: