Sunday, December 20, 2020

jesús - le retour II

Terminator & Jesucristo, Youtube, 20.06.2008

D'aquí a uns dies la cristiandat viurà un dels dies més emotius del seu calendari religiós i celebrarà el naixement de Jesús de Natzaret: un nen que va néixer a Betlem i que gairebé tothom sap com va acabar a Jerusalem.

Durant segles ens han recordat que sempre ha estat entre nosaltres. Però segurament pel fet de no haver passat mai per cap càtedra de teologia, mai no he entès perquè ens han donat la brasa amb el seu retorn: si mai no ha marxat, com pot retornar?

Com pots veure al vídeo amb què he obert el post d'avui, durant el camí del Calvari en Terminator ja li va anunciar a Maria que Jesús tornaria. Després d'haver posat la meva vida als braços articulats d'un robot el passat mes de novembre, he decidit no discutir res del que pugui afirmar aquesta penya.

En qualsevol cas, veient el documental del retorn de Jesús realitzat per Les Inconnus sembla que ningú pot discutir la profecia de Terminator. I si algú té pensat fer-ho, que m'ho digui abans per fer un pas al costat abans no comencin a xiular les bales.

Les Inconnus - Jésus II le retour, Youtube, 07.10.2013

No comments: