Wednesday, December 2, 2020

rise against

Rise Against és una banda de punk rock que es va crear el 1999 a Chicago. Francament, la discussió sobre si el seu estil és més punk hardcore o hardcore melòdic no m'interessa gens ni mica. Més enllà del que cadascun pugui pensar del seu estil musical, estic segur que les lletres de la banda i els seus vídeos no deixaran indiferent a ningú.

Lletres com la d'un tema antimilitarista preciós: Rise Against - Hero Of War (Official Video) O un dels temes que més m'agraden de la banda: Rise Against - Satellite (Official Music Video) i una estrofa que em va quedar clavada el primer cop que la vaig sentir: We are the orphans of the american dream. Sobre aquest tema, afegir que algú va deixar aquest acudit als comentaris de Youtube:
Doctor: You have only 3 minutes to live
Me: I'll play this song
Doctor: But it's 4 minutes
God : It's okay
Rise Against és un grup seguidor del Straight Edge, una subcultura del punk hardcore caracteritzada, entre altres coses, perquè els seus seguidors no consumeixen alcohol (i això ja exclou algunes de les nostres amistats), el tabac i altres 'drogues recreatives'. Hom diu també d'aquest moviment que va ser una reacció directa a la perversió de la revolució sexual, l’hedonisme destructiu i els excessos associats al punk rock. Per a alguns, això s’estén a no practicar relacions sexuals promiscues, seguir una dieta vegetariana o vegana i no consumir cafeïna o drogues.

Abans que els agafis mania et proposo tornar a donar un cop d'ull als vídeos que t'he presentat abans. També, i molt especialment, a aquest amb el que tanco l'entrada d'avui.

Rise Against - Prayer Of The Refugee (Official Music Video)​, Youtube

No comments: