Wednesday, May 7, 2014

creative resumes / cv

Ahir publicava un enllaç amb un article de la penya de minutebuzz dedicat al 3d street art. Avui et proposo de seguir amb la mateixa penya i donar un cop d'ull a uns exemples increïbles de CV realitzats principalment per dissenyadors. De manera anàloga a l'entrada d'ahir, res de nou. Car el 2012 va ser l'any del boom d'aquest nou tipus de CV, destinat a acabar amb el tedi infinit d'un tipus de document destinat a avorrir per igual aquell que el redacta com aquell que el llegeix. Pots veure més exemples a minutebuzz i uns quants més a bestfreewebresources i a theultralinx.com.

4 comments:

Israel Hands said...

Home,a primer cop d´ull aquests CV semblen més publicitat d´aquesta que et deixen a la bústia (si,aquí encara estem amb això)que no pas una altra cosa.No sé,però potser tenen els mateixos números de fer cap a les escombreries(potser equivocadament)que els CV convencionals.

Roy Batty said...

Segur que tens raó. De totes maneres, què és un CV sinó res d'altra que l'auto-propaganda per trobar una feina amb la que poder omplir l'olla? Llavors, posats a fer auto-propaganda, he trobat interessant que hi hagi penya que pensi en canviar el format anestesiant de la que tots coneixem. No és més que una opinió personal, clar.

Israel Hands said...

Pot ser si que val la pena per a la penya que té uns currículums que semblen autèntiques noveles de ficció (entre la realitat més el que inventen...).és llavors quan la cosa es pot posar realment interessant.En plan còmic,vaja.(còmic de tebeo,s´enten)

Roy Batty said...

No deixes escapar una per ficar-te amb el pobre Sinfu, hein?