Friday, January 31, 2020

alena litvin




Si em vas seguint en aquest blog, ja t'hauràs adonat que m'encanta el dibuix hiperrealista. En aquest blog t'he presentat artistes que m'han deixat bocabadat. Com ara, per ordre invers de publicació: Kohei Ohmori (1), Fabiano Millani (2) o Emanuele Dascanio (3).

Avui m'agradaria compartir amb tu una artista russa que vaig descobrir passejant per boredpanda.com: Alena Litvin.

Just per començar, et proposo donar un cop d'ull a la galeria d'imatges que pots trobar a boredpanda.com (4). Pots seguir amb la galeria que li dediquen a theinspirationgrid.com (5), d'on he tret el dibuix amb el qual tanco aquest article. També pots trobar una molt bona selecció a designbolts.com (6). I, naturalment, no t'has de perdre la seva pàgina a Instagram (7).

Si has seguit l'itinerari que t'he proposat i ja t'has recuperat de veure aquesta meravella de dibuixos, ja has vist que Alena té el do de reproduir un retrat fotogràfic detallat utilitzant només llapis de colors i muntanyes de talent, amb un resultat tan impressionant que amb prou feines es pot diferenciar el dibuix de la fotografia original.

Quan et quedes bocabadat amb la qualitat dels seus dibuixos no pots creure que Alena sigui una artista autodidacta que només ha exercit el seu ofici durant els últims vuit anys. Des de retrats de celebritats com Scarlett Johansson o Dwayne "The Rock" Johnson, ha rebut un munt d'encàrrecs demanant-li dibuixar retrats d'éssers estimats, car sembla que no hi ha res que aquesta artista russa no pugui fer. Pot trigar fins a 10 dies a fer un retrat, el que podria semblar molt de temps, però quan et fixes en el resultat de les seves obres d'art ...

Hyper-Realistic Pencil Drawings by Alena Litvin,
theinspirationgrid.com, 19.12.2019

  1. Kohei Ohmori, publicat en aquest blog el 23.08.2019
  2. Fabiano Millani, publicat en aquest blog el 25.09.2016
  3. Emanuele Dascanio, publicat en aquest blog el 18.09.2016
  4. Hidrėlėy and Vėjūnė Rimašiūtė: Russian Artist Creates Amazing Hyperrealistic Portraits That Seem To Jump Off The Page (30 Pics), boredpanda.com, December 2019
  5. Hyper-Realistic Pencil Drawings by Alena Litvin, theinspirationgrid.com, 19.12.2019
  6. 70+ Awe-Inspiring Super-Realistic Pencil Drawings by Alena Litvin, designbolts.com, 05.01.2020
  7. Alena Litvin: Instagram

No comments: