Wednesday, August 24, 2016

patrick commecy (a-fresco)



source - A-Fresco: "Renaissance"
Le Puy en Velay
No havia vist abans mai l'obra de Patrick Commecy (A-Fresco) i no sabia res dels d'articles que elogiaven el seu treball. I veient el baix nombre de visites que tenen els vídeos del seu canal youtube: fresquesafresco, vaig realitzar que no era l'únic. Solució? Punxa la imatge de l'esquerra i l'amplies. Després punxes el aquest vídeo. I segueixes amb aquest article (1) i aquest altre (2) després.  Ara fes el camí invers i veuràs com tot encara t'impressiona més.

Podia haver escollit altres exemples tant o més espectaculars del treball de Commecy i el seu equip, però te'ls deixo descobrir a la seva pàgina, (no et perdis: notre métier), al seu canal youtube. O millor encara, vine amb mi a veure l'article que el passat mes de Juliol li van dedicar al DailyMail (3) amb un remarcable muntatge fotogràfic que no et pots perdre, i just després ens anem a conèixer el personatge en aquesta entrevista.


  1. Mairie de Le Puy en Velay (2011): Un nouveau visage pour le faubourg Saint-Jean
  2. A-Fresco dans la ville: "Renaissance", 100 m², Le Puy en Velay.
  3. Xie, Qin (2016): Just a lick of paint! Artist transforms drab buildings with stunning 3D optical illusion murals resembling vibrant street scenes, MailOnline, 20.07.2016

No comments: