Wednesday, August 10, 2016

trek the world with Google Maps



Google Street View s'ha convertit en una eina molt útil que jo utilitzo frequentment. Darrera les seves imatges es troben els Google Street View Trekkers. Voluntaris als que Google deixa en préstec una  càmera a 360° gràcies al Google Street View camera loan program que muntaran al damunt d'un cotxe o que carregaran a l'esquena per prendre en imatge camins accidentats, cims de muntanya, el desert, la tundra ... permetent-te  compartir el viatge amb l'autor des del teu ordinador, no importa on et trobis al món.

Aquest programa està obert a fotògrafs professionals, viatgers i organitzacions (com ara oficines de turisme, sense fins de lucre, agències governamentals, universitats o grups de recerca). També està obert a altres que busquen promoure àrees d'importància cultural, històric o turístic, així com aquells que tenen la intenció de fotografiar interiors comercials.

Enllaçant amb l'entrada sobre Google Street View del passat dimecres: Google Street View: Sable Island, però també amb una entrada publicada el passat 30.12.2015: Get coordinates from Google Maps i una altra del 04.09.2014: Evernote, m'adono del potencial brutal que podria tenir per organitzar les sortides de camp de Geografia. Si arribes a fer-te una idea sobre el què estic pensant, més val que li donis un cop d'ull a aquest article: How to become a Google Street View trekker o un d'aquests dos vídeos: Trek the world with Google Maps i Want to wear this Street View backpack?

Però parlant de les potencialitats brutals de Google Street View ... no deixis de veure aquest vídeo impressionant: Google Street View Hyperlapse.

No comments: