Thursday, April 5, 2018

dixie chicks - lil' jack slade at yinyuetai

Dixie Chicks - Lil Jack Slade (2003) Arrowhead Pond, Anaheim, CA, Youtube, 23.05.2009

Feia dies que estava buscant a Youtube o a Vimeo un tema amb el que les Dixie Chicks van guanyar un dels quatre Music Awards del 2003: Lil' Jack Slade. No he pogut trobar un sol vídeo que valgui la pena. De vegades, la qualitat del só estava bé: Dixie Chicks - Lil' Jack Slade. Gairebé mai la qualitat del vídeo i del só al mateix temps, com al vídeo anb el que obro aquest post: Dixie Chicks - Lil Jack Slade (2003) Arrowhead Pond, Anaheim, CA.

Així que vaig mirar de trobar quelcom de millor a YinYueTai, l'equivalent xinès de Youtube. Un lloc web que data del 2011, després que el seu creador va realitzar que no podia trobar fàcilment el vídeo musical que buscava a llocs com Youtube o, quan el trobava, tenia massa publicitat. YinYueTai no té anuncis i, a diferència de YouTube, només conserva una còpia de cada vídeo. Abans que comencis a pensar en coses rares, afegir que, segons Wikipedia, YinYueTai compta amb llicències de difusió de companyies com Sony Music, Universal Music, Warner Music, ...

En fi, tot això per dir-te que he trobat a  YinYueTai el vídeo que estava buscant i que vull invitar-te a escoltar: Dixie Chicks - Lil' Jack Slade (live - 现场版)

No comments: