Tuesday, June 18, 2019

funniest memes about spanish language

30 Funniest Memes About Spanish Language For People That Tried Learning It,
boredpanda.com, Mai 2019

Si fa una setmana et presentava alguns articles curiosos que la BBC dedicava a la llengua espanyola, avui m'agradaria compartir amb tu un article publicat el mes de maig d'enguany per boredpanda.com: 30 Funniest Memes About Spanish Language For People That Tried Learning It.

Després del xinès (sense entrar en les seves varietats), que es presenta com la llengua més parlada del món, l'espanyol és la segona, amb més de 500 milions de parlants, superant l'anglesa, que cauria al tercer lloc amb 335 milions de parlants nadius a tot el món.

Aquesta importància de l'espanyol té com a resultat que molts nord-americans dediquin un gran esforç per aprendre aquesta llengua. També que es dediquin a fer una crítica que jo he trobat molt divertida sobre el significat d'algunes de les seves paraules, la seva ortografia i la seva gramàtica, per no parlar de les conjugacions dels seus verbs, absolutament delirants per un anglosaxó.

Espero que tinguis un bon dia i que t'ho passis tan bé com jo m'ho he passat llegint aquest article!


Dedicat a tots aquells que intenten guanyar-se la vida ensenyant la llengua espanyola: a Lluïsa, Sinfu, al nostre rocker hispanista de Villanueva del Trabuco, que va acabar donant classes d'espanyol a Corea del Sud. pero dedicat també a tots aquells que passen hores transpirant per aprendre-la.

30 Funniest Memes About Spanish Language For People That Tried Learning It,
boredpanda.com, Mai 2019

No comments: