Wednesday, June 19, 2019

the magic blue lagoon in iceland




No sé si has visitat The Blue Lagoon, una mena de paradís de carta postal a Islàndia, com pots veure a la seva home page (1) i a la majoria d'imatges que pots trobar a Instagram.

El fet que un dia de SPA a The Blue Lagoon costi un xic més que un abonament de 4 mesos a Ovronnaz, als Alps Suïssos, podria ser considerat com a dissuasiu.

Però quan penses que, de totes maneres, ni el paisatge ni les activitats que puguis fer a Ovronnaz o a Leukerbad (mira't els vídeos que tanquen aquest article), mai no podrien competir amb les imatges que et passen de The Blue Lagoon, et trobes amb un article que Syd Robinson va publicar el passat mes de maig a BuzzFeed (2) i veus les coses d'una manera molt diferent, com si diguéssim.

Això no treu que, pel que m'han explicat aquells que hi han anat, i pels vídeos que he anat pujant en aquest blog (3), no estigui convençut que Islàndia sigui un país que val la pena visitar.

Tant com ho estic que val més que em cregui la meitat del que m'han explicat i del que he vist als vídeos. Clar que, això no és vàlid solament per Islàndia. També ho és pel que jo et pugui explicar i els vídeos que et pugui passar dels Alps.


  1. Blue Lagoon (Iceland): Home Page
  2. Syd Robinson: Iceland's Blue Lagoon Looks Really Different On Instagram And In Real Life, BuzzFeed, 24.05.2019
  3. per exemple Nick Kontostavlakis: Whispering Iceland (06.08.2017); Erez Maron: Un israelià apassionat per Islàndia (13.07.2014)

Canal 9 Valais: J'ai testé pour vous: Une journée à Ovronnaz, Youtube, 26.01.2016
Leukerbad Tourismus: Leukerbad Winter, Youtube, 16.11.2015

No comments: