Tuesday, June 11, 2019

ryan chrys and the rough cuts

Ryan Chrys & The Rough Cuts - Modern Outlaw Country, Youtube, 10.06.2016

Malgrat un nombre increïblement baix de visites als vídeos que han penjat a Youtube, o el fet de no estar mencionada a Wikipedia, he de confessar-te que Ryan Chrys & The Rough Cuts és una banda de Modern Outlaw Country que m'agrada molt.

Van començar el 2013 a Denver, amb un estil que alguns identifiquen amb la música de Johnny Cash, Waylon Jennings o Willie Nelson. I després hi han els d'everipedia, que associen el seu estil amb l'Alt Country o el Southern Rock. D'ells també es diu que, escoltant-los, escoltes els sons de Nashville.

Com tinc molts defectes, però entre ells no es troba el de pretendre ser crític musical, tot el que puc dir és que els seus temes tenen una canya brutal, que transpiren bon rotllo i que, tot i no ser la de Cody Jinks, també m'agrada molt la veu de Ryan Chrys. I just per l'anècdota, afegir que el bateria, Michael Jochum, fa quaranta anys que està de gires i ha tocat amb llegendes com Bruce Springsteen, Barbra Streisand, Jackson Browne o Korn.

A partir d'aqui et proposo escoltar aquests dos temes i, si t'agraden, no deixar de visitar la seva home page o el seu canal a youtube.

Ryan Chrys &  The Rough Cuts - Killer, Youtube, 25.09.2017

No comments: