Monday, July 13, 2020

sina doering

sina-drums: Sultans Of Swing (Dire Straits); drum cover by Sina, Youtube, 28.10.2016

Es una regla no escrita. I com en totes les regles, hi ha excepcions. Però crec que puc dir que els bateries de les bandes de rock acostumen a ser penya que viu a un altre món. Sovint impermeables als mals rotllos i rivalitats que gairebé sempre s'acaben manifestant entre els altres membres de la banda. Lluny dels podis on el públic enlaira als cantants o als guitarres. Gairebé sempre, els més discrets a les entrevistes. I en molts casos, pràcticament desconeguts ...

Es per això que, quan fa uns mesos vaig descobrir per pura casualitat a Sina Doering, em vaig quedar captivat des del primer moment. Per la seva joventut, la seva tècnica, la seva seguretat ..., i també per respondre amb molta precisió a la imatge que sempre he tingut dels bateries.

Ella mateixa es presenta a LinkedIn o a la seva Home page com la filla d’un músic professional, i que, pràcticament, es va criar a un estudi de gravació. Va començar a tocar la bateria quan tenia 10 anys i, a fe de déu, que ho fa bé.

Avui m'agradaria compartir amb tu dos dels temes que he seleccionat per presentar-te-la. Francament, hauria pogut seleccionar altres: Wipe Out (The Surfaris), Smoke On The Water (Deep Purple), Here I Go Again (Whitesnake) o qualsevol altre vídeo del seu canal Youtube. En particular aquest: Sina One-Girl-Band, on pots comprovar que no sap tocar bé solament la bateria.

sina-drums: La Grange (ZZ Top); drum cover by Sina, Youtube, 13.07.2018

1 comment:

Roy Batty said...

En un registre molt i molt diferent, fa uns dies que vaig veure un tweet d'una altra jove promesa de la bateria: Nandi Bushell, una noia britànica que reivindica els seus orígens zulus. Nandi té 10 anys. Pots trobar-la a Twitter, amb el retweet d'una entrevista que va fer-li els passats nadals Ellen DeGeneres. També pots trobar-la al seu Canal Youtube, amb un emocionant assaig amb Lenny Kravitz.