Tuesday, October 27, 2020

cuore nero - futuro imperfetto


Probablement, tant els periodistes com aquells que digerim les seves informacions tenim la capacitat de memòria d'un peixet vermell d'aquari domèstic. I és així com redescobrim avui amb altres noms coses com l'Autoritarismo Legale o el Piano di rinascita democratica.

I mira que molts dels que ho redescobrim tenim l'edat d'haver viscut els plans feixistes de Licio Gelli, les maquinacions de la Lògia Propaganda Due, de la seva llarga llista de militars, ministres, caps de l'espionatge, editors de premsa, executius de TV, empresaris, banquers, jutges i professors universitaris. La versió dels eighties de les clavegueres de l'estat, el lawfare, la manipulació dels mèdia, etc.

Probablement ni Ferreras, ni Inda, ni molts dels membres de la judicatura tenen suficient capacitat intel·lectual per a saber quines són les regles d'un joc on no són res d'altre que petits pions de ventre agraït. Steve Bannon i els seus amics estic segur que coneixen les regles del joc. També els liberals nord-americans semblen conèixer-les i semblen decidits a desfer-se de tota aquesta morralla ... cas que no sigui ja massa tard.

En tot cas, en aquest tema del 2005, Punkreas van retenir a la memòria aquella època i alguns dels paràgrafs de les estratègies de l'Autoritarismo Legale que, quan atures la imatge del vídeo i les llegeixes de nou, no semblen pas tenir quaranta anys a l'esquena.

I com aquesta banda m'agrada molt, et passo un tema de propina.

Punkreas feat. Lo Stato Sociale - In Fuga, Youtube, 11.04.2016

No comments: