Friday, March 27, 2020

l'orlando i el delta de l'ebre

Alberto-g-rovi: Far del fangar-2011, CC BY-SA 3.0

Just per començar, deixa'm dir-te que si he utilitzat la imatge del Far del Fangar per obrir aquest article és perquè és la que utilitzen a la versió en francès de Wikipedia per l'article homònim (1). Això vol dir que és una imatge associada a una llicència de Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) que puc incloure al meu blog sense buscar-me cap mena de problemes pel que fa al seu copyright.

I què té a veure aquesta imatge amb l'Orlando? (2) Doncs que si ja ens havíem discutit per rucades anys enrere, l'últim que em faltaria ara és ficar al blog una de les seves fotografies sense la seva autorització i que em vingués a donar la brasa en somnis a la nit. Si no el creus capaç, dóna-li un cop d'ull a l'enrenou que es va organitzar a nikonistas quan l'Orlando va denunciar que els de la Guia Repsol havien publicat una foto seva sense demanar-li permís ni mencionar-lo a la llegenda (3).

Després de tota aquesta brasa el que volia proposar-te avui és que et passis per una pàgina de l'Orlando a Flickr sota el pseudo de freederry. Més concretament a l'àlbum: Delta de l'Ebre (4), que conté les imatges que, segons les dates de l'EXIF de les fotografies, va fer entre el febrer del 2014 i el novembre del 2016.

Et proposo donar-li un cop d'ull a les 79 fotografies de l'àlbum. Però, cas que vagis curt de temps, pots trobar a continuació una selecció que he fet amb algunes de les fotos que em van robar el cor el primer cop que les vaig veure. Recorda que sobre gustos i colors ...,
I per motius molt més personals, dues que m'emocionen potser més que les altres: Alba i Esperant la fi (08.02.2014)

Saps què? Mira de trobar un dia un moment i de donar-li un cop d'ull també als altres àlbums perquè, francament, paga la pena.


  1. Wikipedia: Phare El Fangar
  2. En Orlando ens ha deixat (3/3), publicat en aquest blog el 25.02.2020
  3. Orlik Maestr@: La guia Repsol me ha mangado una foto sin permiso, nikonistas.com, 29.08.2018
  4. Orlik (freederry): Delta de l'Ebre, Flickr

No comments: