Friday, July 9, 2021

miranda lambert - kerosene

Miranda Lambert - Kerosene (Official HD Video), YouTube, 03.10.2009


Hom podria pensar que el vídeo que avui comparteixo amb tu conté un missatge subliminal d'alerta de les companyies asseguradores sobre els danys que les infidelitats conjugals poden causar en els objectes immobiliaris. O potser un missatge comercial de les companyies d'assegurances d'accidents sobre el risc de plantar un llit al bell mig d'una carretera.

La realitat però és que estem davant d'un missatge publicitari d'una revolucionària varietat de querosè que té la particularitat de fer que, a mesura que sembla que es va buidant un bidó de 1 US gallon, es desencadeni a l'interior del dipòsit una activitat de reproducció molecular que fa que aquest no s'acabi de buidar mai.

Altrament, aquest nou querosè presenta l'avantatge de no evaporar-se sota el sol de plom del desert i mantenir intactes les seves qualitats com a combustible. El que pot confirmar la versió mexicana de Juan José Padilla, que veu passar a Miranda Lambert en un sentit i la flamarada del querosè en l'altre, una estona més tard. Sense discussió, un gran pas en avant pel transport aeri.

Deixant de banda els aspectes publicitaris del vídeo, un bon tema de Miranda Lambert, antic membre d'una banda: Pistol Annies que fa uns anys vaig presentar a les pàgines d'El Geògraf Solitari (1).


  1. Veure Pistol Annies - Hell on heels, publicat a El Geograf Solitari el 23.03.2015

No comments: