Saturday, February 9, 2019

benito kamelas - aquellas cosas que solíamos hacer

Benito Kamelas - Aquellas cosas que solíamos hacer, Youtube, 06.11.2009

Ahir al bus, mentre rellegia el post que acabava de publicar: Velvet Underground - Pale Blue Eyes, m'estava demanant si no hauria estat més apropiat penjar aquest altre tema d'una banda de Benetússer, Benito Kamelas: Aquellas cosas que solíamos hacer. Tot i que fa anys, a Las Provincias, anunciaven la seva dissolució, he vist a Facebook que segueixen vius i sembla que amb moltes ganes. De conya, perquè tenen uns temes molt bons i espero que segueixin creant-ne de nous durant molt de temps.

8 comments:

Israel Hands said...

Bona banda amb bona música i bons textos de temàtica quotidiana(pel que recordo),una mica en la línia de Reincidentes (feien un cover de "Vicio").Dir-te que els vaig poder gaudir en directe un parell de cops al Bar Districte de La Ràpita,però ja ha plogut que deu fer més de quinze anys.

Roy Batty said...

Si, ja fa la tira que toquen. Com el temps ha passat, m'he dit que potser hi hauria altres temes d'ells que havia oblidat i que avui m'agradarien més. Però, no m'acaben de fer el pes els directes que he trobat i segueixo pensant que el tema que més em segueix agradant és el que he penjat. En fi, sobre gustos ...
Per cert, com està el panorama de concerts per La Ràpita?

Israel Hands said...

El panorama està malament.S´han ocupat prou d´anul.lar la iniciativa privada i tot ha de passar pel filtre de l´ajuntament.No hi ha pràcticament cap bar o pub (aquests,sorprenentment són en via de desaparició) que ofereixi música en directe.Be si,n´hi ha un que deu programar uns 5 o 6 acústics l´any,gairebé tots a l´estiu,quan estem desterrats a l'illa.Home,també hi ha un pàjaro que programa un concert l'any (i no l'emprenyen massa),però porta fenòmenos com Boney M. (si tio,es veu que encara van),Alaska y Mario o La Unión.Ara recordo que hi ha una associació (finançada per l´ajuntament,obviament) que fa un parell de concerts l'any,però de bandes tan tan tan modernes que,buffff...En fi,ja veus el panorama.Clar que l'ajuntament organitza coses (sempre a l´estiu),però normalment venen bandes que són de la corda d´ells i m' avorreix el tema.Sincerament,trobo a faltar els directes fets a petits bars,amb bandes de rock'n'roll en tota l´extensió de la paraula,però sembla que aquests temps s'han acabat.

Roy Batty said...

M'ha passat pel cap de ficar a l'ordre del dia del proper plenari del politburó de la Fundació Geògraf Solitari la discussió de la venda als nostres socis italians d'unes quantes accions que tenim al Flamingo de Las Vegas, amb la idea d'obrir un local a La Ràpita i inaugurar-lo invitant l'Evaristo Páramos i els Gatillazo.

En cas que la proposta fos aprovada, podríem proposar als nostres socis italians l'obertura d'una oficina de protocol per la discussió amb l'ajuntament dels detalls relatius a les normes municipals que hauria de respectar el local.

No sé, tu què ens penses?

Roy Batty said...

Una cosa. Cas que l'Evaristo no pogués venir a inaugurar el local ... Què et semblaria invitar als Tagada Jones?

Israel Hands said...

Jo havia pensat que per a discutir les normes municipals en tindriem prou amb la presència d´aquell transportista de Viladecans.I per a la inauguració del local ja em sembla be que vingui l'Evaristo,però ben pensat es podria fer una cosa més vistosa i convidar,també,als Tagada Jones.Entre altres coses per què m' han recordat moltíssim a una banda que adoro: Bérurier Noir

Roy Batty said...

Sobre el tema de l'empresari de logística, em demano si no estàs pensant passar per la seva casa de Miami per tornar a buidar-li el bar. De totes maneres, amb accions al Flamingo de Las Vegas, i amb amics a Miami, no podem descartar que un dia et visiti un inspector d'hisenda. Quan sigui el cas, digues-li que el comptable de la Fundació GS viu a Suïssa i que és compañero.

Sobre el tema de l'Evaristo, ahir l'entrevistaven a El País: Este sistema es una picadora de carne: ‘Trabajar no es un derecho, es una mierda’

Israel Hands said...

Així ho faré,sempre vesteix més un comptable a Suïssa que un comptable a Cork.I l'Evaristo,com sempre,continúa tenint aquella senzilla manera de dir les veritats.No hase falta desir nada mas.