Tuesday, February 5, 2019

siniestro total - pueblos del mundo: ¡extinguíos!

Siniestro Total - Pueblos del mundo: ¡extinguíos!, Youtube, 16.04.2006

Per aquells amics que encara no tinguin Alzheimer, diré que no he penjat aquest vídeo pensant en cap viatge a Galícia per festejar l'equador de la carrera, mentre altres es quedaven treballant dignament a la Danone de Parets. Recordant el novè manament, tampoc l'he penjat pensant en l'Assumpta. Recordant el vuitè manament tampoc he pensat en cap personajillo de la política espanyola.

He penjat aquest vídeo just per recordar aquesta gran banda i suggerir-vos la lectura d'un article que Henrique Mariño va publicar el passat 10.01.2019 a Público: Siniestro Total 'Menos mal que nos queda Portugal' y otras frases de Siniestro Total que ya son cultura popular.

A mi m'ha agradat força. Espero que tu també el trobis interessant.



P.S. També podeu trobar a Público un article publicat uns dies després i que pren una llicència literària, com si diguéssim, d'aquest tema: Apellidos gallegos del mundo: ¡extinguíos! Dejad que continúe la evolución.

3 comments:

Israel Hands said...

Doncs què vols que digui que no s´hagi dit ja,una gran banda que va saber combinar el punk mes gamberro amb l´humor més descerebrat.Per cert,trobo a faltar per casa cert single que crec ubicar-lo a ca l´Assumpta.

Roy Batty said...

... el punk mes gamberro amb l´humor més descerebrat ... M'agrada com a definició! Per cert, saps que fas un xic de por? Com pots recordar que et falta un single que devies deixar fa més de 30 anys? En tot cas, li he passat el missatge a en Doc i deu estar boig buscant on pot haver-lo deixat. ;D

Israel Hands said...

No em negaràs que la portada del disc en qüestió,no es mereix aquest bon esforç de memòria.XD