Monday, February 11, 2019

statistics and sense of humor

El passat mes de setembre del 2018, Scott Adams, el genial dibuixant de Dilbert, va publicar en clau de conya un gràfic que mostra que el percentatge de persones entre 18 i 34 anys que viuen amb els seus pares es va disparar després del 2008, afegint: L'iPhone va ser llançat el 2007.

El que em va cridar realment l'atenció va ser la reacció estúpida i desplaçada de Matt Novak -a qui segueixo des de fa molt de temps a Paleofuture- davant del que, a totes llums, no era res d'altre que una broma típica de l'autor de Dilbert:
Scott Adams és un gran dibuixant però no té ni idea del que parla quan es tracta de l'impacte de la tecnologia (...). A la gent li encanta culpar a la nostra obsessió cultural per la tecnologia de tots els mals, i no hi ha dubte que l'iPhone i Internet han canviat la nostra forma de viure. Però l'iPhone no és el responsable de que els Millennials americans no marxin de casa.
Conclusió: El Pare és increat i inengendrat, el Fill no és creat, sinó engendrat eternament pel Pare i, l'Esperit Sant, no és creat, ni engendrat, sinó que procedeix eternament del Pare i del Fill. Estic segur que entens el que vull dir.


No comments: