Tuesday, February 12, 2019

broilers - meine sache

Broilers - Meine Sache (Official Video), Youtube, 05.10.2012

The Broilers és una banda alemanya de punk rock. Van començar a rodar el 1992, amb un estil basat en un punk rock amb influències del skinhead tradicional i antiracista, proper a l'estil Oi! Diuen els entesos en aquestes coses que el nom de la banda (els pollastres de cria per l'escorxador) té el seu origen en la recerca d'un nom que contingués la combinació de lletres Oi!.

Si la banda va treure el seu primer disc en 1996, va ser coneguda a partir del moment en què el seu líder, Sammy Amara (un alemany de pare iraquià), va començar a col·laborar en 2010 amb Die Toten Hosen, una banda que també és originària de Düsseldorf.

Meine Sache (Vanitas, 2007), al vídeo d'aquest post, és un dels seus temes més coneguts. El n°14 del segon disc del "Santa Muerte Live Tapes", publicat en setembre del 2012. Personalment trobo què és un dels temes on l'ús dels teclats és més reeixit.

Ja per acabar, dir que em fa il·lusió veure al vídeo els flashos dels membres de les millors bandes de punk-rock alemany que estaven invitades al concert: Die Toten Hosen, The Rogers, etc. ...

No comments: