Monday, February 25, 2019

kilmaine saints - whiskey blues & faded tattoos

Kilmaine Saints - "Whiskey Blues & Faded Tattoos", Youtube, 02.02.2018

Un dels rars vídeos decents que he trobat d'aquesta banda de Pennsilvània, que es defineix a si mateixa d'aquesta manera: Kilmaine Saints is a band formed on good whiskey and bad intentions. També es defineixen 'modestament' com una explosive Celtic rock band from central PA.

No toquen exactament l'estil de rock cèltic que més m'agrada però, tret de que es altament recomanat sortir corrent quan agafen una gaita, no sonen malament. De totes maneres, no deixo de pensar en un grup de vells amics de l'institut que s'han ajuntat per acabar la seva carrera musical d'una manera més o menys digna.

Voldria destacar molt en particular el cantant, una mena de Clark Kent, posant-se i traient-se les ulleres, el profe d'història amb un kilt i uns mitjons remarcables i també la senyora del violí, digna d'admiració i que no acabo d'associar amb les bad intentions que defineixen el grup.

Just per acabar, dir que no entenc massa bé què fa el transportista de Viladecans fent de bad boy al casting, però imagino que és un vell amic de la banda que volia sortir al vídeo.

Els pots trobar a la seva home page, al seu canal Youtube i a Facebook.

No comments: