Saturday, September 27, 2014

cycling the alps

www.cyclingthealps.com
En Dennis Wegewijs és un enginyer informàtic neerlandès que fa anys que viu al land de Baden-Württemberg. Com la majoria de la penya que viu a la zona, és un apassionat del ciclisme i un dia li va donar per crear una pàgina que jo trobo ben reeixida: cyclingthealps.com. Val, el disseny de la pàgina potser no sigui genial (en especial les fonts de caràcters que utilitza), però no seria just oblidar que fa anys que treballa amb SAP i Kofax (un producte destinat a la immaterialització dels documents) i son coses que marquen una vida professional. 

El cas és que, aprofitant les eines que tenia a ma: els mapes de google, google street, les eines de tripgeo i uns coneixements en javascript, es va muntar una empresa amb uns amics i van crear aquesta pàgina, on podràs trobar una pila d'itineraris a fer en bicicleta, moto (o cotxe, perquè no?) a través dels colls alpins, visualitzar l'itinerari sobre la cartografia 2D i 3D de Google, analitzar els pendents, viure'ls virtualment a través de Google Street, ...

Pots trobar el codi de l'aplicació a GitHub, (si la penya no s'ha matat per contribuir al producte, Denis tampoc ho ha fet amb la pàgina) i pots seguir la colla d'amics a twitter, facebook, google+ i youtube. I si et fa ilu, també hi ha una aplicació per android.

No comments: