Monday, May 28, 2018

brad spencer

Brad Spencer: “Life is an Open Book”. Downtown Charlotte, NC

Brad Spencer és un artista nord-americà que s'ha especialitzat en la creació d'escultures que utilitzen com a material de suport el més comú dels maons. Amb aquest material Spencer ha creat tot tipus de relleus i d'escultures. Però aquelles que l'han donat a conèixer arreu del món són les figures que semblen voler donar forma i moviment a les parets de maó de les que són part integrant.

Pots trobar articles on es diuen coses com aquestes: Igual que hom feia a les antigues civilitzacions de Babilònia, Brad Spencer model.la les obres figuratives a partir d'argila crua. Els maons es munten un a un -in situ- amb l'ajuda del morter de ciment ... i de les mans. Sovint el públic és convidat directament per l'artista a participar en la creació (1). També pots trobar vídeos (2) on l'autor t'explica com treballa i com, a la fi del treball d'escultura, envia els maons a coure a Carolina Ceramics.

Pots trobar altres imatges de l'obra de Brad Spencer a Google Images, o a Pinterest (n'hi ha moltes altres, però mira't per exemple aquesta adreça) ... Naturalment has de visitar la seva Home page ... Tot i que, si vols saber alguna cosa de la seva bio explicada per ell mateix, la bona adreça es troba a les pàgines de Brick Architecture (3), una pàgina web que espero que trobis tan interessant com jo l'he trobat.


  1. Les sculptures en briques insolites de Brad Spencer, Radar, 22.05.2017
  2. Brick Architecture: Brad Spencer, the Sculptor, Youtube, 03.08.2016
  3. Brick Architecture: Life is an open book... Brad Spencer, the Sculptor, Brick News

No comments: