Thursday, May 24, 2018

man of constant sorrow - o brother, where art thou?

Movieclips Trailer Vault: O Brother, Where Art Thou? Official Trailer HD, Youtube, 12.12.2011

Si t'agraden els films de Joel i Ethan Coen (1), i si vas adorar O Brother, Where Art Thou? (2) pots seguir llegint aquest post. Si encara segueixes per aquí, estic segur que també et deuria agradar la banda sonora del film (3), especialment un vell tema de 1913: Man of Constant Sorrow (4), segurament el més divertit del film.

D'aquest tema s'han fet un munt de versions, de les que recordaré en primer lloc la versió d'un jove Bob Dylan. I com ja saps que sóc un apassionat del bluegrass, també recordaré la immensa versió dels Union Station (5): on també val la pena recordar que Dan Tyminski és qui dona la veu a George Clooney en la interpretació del tema al film.

Què tal doncs si escoltem tranquil.lament aquestes tres versions? I, just un consell d'amic. cas que no tinguis massa temps, no et perdis el darrer vídeo: bluegrass del guapo!

Soggy Bottom Boys - I Am A Man Of Constant Sorrow, Youtube, 05.04.2008

Bob Dylan - Man of Constant Sorrow (with lyrics), Youtube, 29.08.2017

Alison Krauss and Union Station - Man of Constant Sorrow (Live), Youtube, 24.02.2017


  1. Wikipedia: Coen brothers [en]
  2. Wikipedia: O Brother, Where Art Thou? [en
  3. Wikipedia: O Brother, Where Art Thou? - Music [en]
  4. Wikipedia: Man of Constant Sorrow [en][fr]
  5. Wikipedia: Union Station [en]

2 comments:

Roy Batty said...

Tinc un bon company, a qui anomenaré "Lo tio Pep", que m'ha passat per WhatsApp l'enllaç d'un article publicat a Jot Down en setembre del 2016.

Emilio de Gorgot: Canciones con historia: «Man of Constant Sorrow», Jot Down, 12.09.2016

Es tracta d'un article molt en la línia dels articles que es publiquen a Jot Down ... Si mai n'has llegit un sol, ja saps què vull dir. En fi, tot el que volies saber sobre aquest tema i tots els vídeos amb les seves diferents versions que l'autor ha pogut trobar a Youtube. Quan tingui una llarga tarda per llegir-me'l ho faré.

Roy Batty said...

Per cert que "Lo tio Pep" també m'ha dit que no arribava a veure des del seu phone el primer vídeos de l'article amb aquest missatge: "Video no disponible". Si també és el teu cas, sàpigues que potser no és disponible a Espanya, però jo el puc veure. Les coses rares de les estratègies de Copyright aplicades a un film que té 18 anys!