Sunday, May 20, 2018

switzerland: rochers-de-naye

GoldenPass - MOB: Rochers-de-Naye, Youtube, 23.03.2015

Aconsellat veure el vídeo en alta definició al teu ordinador!
  1. Punxa la icona Youtube per obrir aquesta pàgina
  2. Ara punxa l'engranatge i selecciona la qualitat (1080p està força bé)
  3. Punxa el quadrat que tens més a la dreta per veure el vídeo en full screen,

7 comments:

Israel Hands said...

Només em venen ganes que de donar un tomb per aquest indret.I el tens prop de casa.Espectacular.

Roy Batty said...

El cremallera s'agafa a l'estació de Montreux.

Un cop vam anar a sopar una fondue amb el meu pare. La pujada amb la vista de la posta del sol va ser encisadora. Tot com la tornada, amb les viles de la riba del Léman enlluernant el llac.

El darrer cop que hi vaig anar va ser a una sortida amb els companys de la feina. Vam dinar a dalt després de dir hola a les marmotes i de fer un tomb pels voltants i, a la baixada, ens vam deixar caure per un parell dels concerts gratuïts del Festival de Montreux i fent una birra a una de les terrasses que havien muntat al damunt del llac. La veritat és que el lloc paga la pena. Ens ho apuntem per quan ens jubilem?

sinfu said...

Collons, quin lloc més ben parit! M'hi apunto.

Israel Hands said...

Home,si pot ser abans de jubilar-nos millor,que encara em queda una pila d´anys,i al pas que anem trobo que ho aniran allargant.Ara que per als festivals de Montreux i l´Irish Guinnes festival de Sion,crec que si que haurà de ser quan ens jubilem,a no ser que canvii de feina. :D

Israel Hands said...

I ja posats,que tal una visita als Diablerets?

Roy Batty said...

A veure, si l'edat de la jubilació (i arribar-hi!) posa un problema, jo estaria per proposar de fer una caixa de 50 euros i deixar que en Sinfu ens financi la jubilació anticipada a aquell bar de Miami on va seduir la màquina de Cirsa. Per la resta, si heu pensat a passar la nit a una de les iurtes mongoles que hi ha a dalt, proposo que cadascú faci nit al balcó de casa, per allò de l'aclimatació, dues setmanes abans. Quedi clar que, amb això, no estic descartant l'alternativa d'una nit de pòquer i whiskey: aprofitant que les marmotes hivernen i que ni crec que es queixin o, pitjor encara, que ens demanin un got i cartes.

Sobre fer un dia els Rochers-de-Naye o els Diablerets ... ja en parlarem quan s'aclareixi tot, ok?

Israel Hands said...

L´alternativa de póquer i whisky em fa goig.I,a veure,si he de passar per les dues setmanes d´aclimatació,les passo i problema ressolt.
Tot arribarà,Batty,tot arribarà.